MENÜ

IMRE MÓNIKA
KINEZIOLÓGUS

"MINDIG VAN VÁLASZTÁSUNK"

A BEMER 3000 segít Önnek megőrizni fizikai és szellemi teljesítőképességét.
Betegség esetén mellékhatásoktól mentes terápia, amit otthon is könnyedén használhat.
Bizonyítottan hatásos, egészségügyi intézmények által használt és ajánlott kezelési mód.


Bérlési lehetőség és készülék vásárlás
Bemer terápia
Eszközök
Alkalmazási területek
Asztma
Cukorbetegség
Depresszió
Alvási zavarok
Csont- és sebgyógyulás
Reuma, arthrosis és arthritis
Sportsérülések
Vérnyomás problémák
Fájdalomkezelés
Gyakori kérdések
Elérhetőség06/20/9276-250


A szervezetben történő valamennyi folyamathoz, a minden egyes sejtben önállóan termelődő, a rendeltetésszerű működést biztosító energiára van szükség.
Lehet, hogy az energiahiány felelős azért, hogy az önszabályzó és öngyógyító mechanizmusok már nem működnek megfelelően, s ezért csökken az ember teljesítménye, regeneráló képessége és kialakulnak a betegségek?

A krónikus oxigénhiány okai mindenek előtt a civilizált ember életmódjában keresendőek. Kialakulásának kedvez, illetve előidézőjének oka többek között a mozgáshiány, a fizikai stressz, felületes és gyors légzés, alultápláltság, fokozódó környezetszennyezés.
Ezen kíván segíteni az elektromágneses mezõ terápia, mely vezérlő szerepet tölt be, de nem szállítja szükségszerűen az élet és egészség fenntartásához szükséges energiát.
Eltekintve a strukturális tulajdonságoktól az effajta, alapvető fizikai törvényszerűségek alapján történő aktivizálások hatékonysága nagymértékben függ a töltések nagyságától, az abban részt vevő tömegek mozgásától, ezzel együtt pedig a beható elektromágneses mező intenzitásának időbeli menetétől.

A hagyományos mágneses mezőn alapuló terápiás eljárások a statikus (permanens mágnesek), ill. szinusz-, négyszög-, trapéz- és furészfog-formájú pulzáló mezők alkalmazására támaszkodnak. A fent említett alapvető igény egy a fiziológiás rendszer molekuláris adottságaira hangolódó, a döntő jelentőségű kölcsönhatások aktivizálásához szükséges jelforma azonban mindeközben messzemenőkig figyelmen kívül maradt, vagy a fizikailag-pszichikailag alig megvalósítható elképzelésekre korlátozódik. Az e probléma megoldásához vezető úton 1998-ban tettünk egy fontos lépést. Kifejlesztettük a különböző molekularendszereket a lehető legszelésesebb sávban aktivizáló, azaz a Bio-Elektro-Mágneses-Energia-Reguláció-ra irányuló speciális stimulációs jelet -BEMER-, melynél minden egyes impulzus az ingerlési lehetőségek széles spektrumát tartalmazza.

Ezen forradalmi – időközben szabadalmaztatott – ötlet megvalósításával létrejött a rendkívül egyszerűen kezelhető, ergonómikusan kialakított BEMER terápiás rendszer.
Ez a rendszer napjainkban vitathatatlanul éllovas szerepet tölt be az orvosi és klinikai gyakorlatban használt elektromágneses mezoterápiák között csakúgy, mint a rehabilitációban, az élsportban és az otthoni gyógyításban, ideértve a megelőző és a hagyományosan alkalmazott orv 

Asztali nézet