MENÜ

IMRE MÓNIKA
KINEZIOLÓGUS

"MINDIG VAN VÁLASZTÁSUNK"

Az Ön álma, a mi tervünk!

 

A Forever Living Products elkötelezte magát, hogy felkutatja a természet legkiválóbb forrásait az egészség és szépség megőrzéséért, s megosztja azokat a világgal. Az 1978-ban alapított Forever új fejezetet nyitott annak terén, hogy hogyan állíthatjuk a temészet adományait egészségünk szolgálatába. Az Aloe Vera italok, bőrápolási termékek és kozmetikumok teljes családja eljuttatja az Aloe legkiválóbb tulajdonságait az egész szervezetbe. Ezek a termékek az étrendkiegészítők teljes vonalával és a méhkaptár termékeivel együtt olyan rendszert alkotnak, amelynek segítségével természetes módon érhetjük el a jobb egészséget és a szépséget.

 

 

Napjainkban a Forever egy több milliárd dollár forgalmat bonyolító társaság, amely több mint 137 országban működik a világ legnagyobb aloe vera termesztő, feldolgozó és forgalmazó cégeként. Az Arizonában, Scottsdale-ben működő Nemzetközi Központ alapítója és elnök-vezérigazgatója, Rex Maughan irányítja a cég működését világszerte. Több mint 9,5 millió forgalmazó élvezi azt a támogatást és azokat az útbaigazításokat, amelyek szükségesek, hogy egészségesebb és gazdagabb életet éljünk.

 

 

Hogyan vásároljunk

Amennyiben a Forever Living termékeit nagykereskedelmi áron szeretné megvásárolni, regisztrált termékforgalmazónak kell lennie. Noha könnyen lehet, hogy szeretné kipróbálni néhány termékünket mielőtt termékforgalmazóvá válna, nagy valószínűséggel nehezen fog ellenállni azoknak a nagy megtakarításoknak, amelyek a "csapattagoknak" járnak.

Telefonos megrendelés – Hívja a 06/20/9276-250 es számom.

Egészségmegőrző nyílt nap minden szerdán este 18 órától.

Cím:1183 Budapest, Nefelejcs utca 9-11

 

 

 

 

Asztali nézet